Thuis blijven wonen, ook bij ziekte, handicap of wanneer u een dagje ouder wordt. Soms lukt dat niet op eigen kracht, zeker als u in het buitenland woont. Zorggroep Spanje biedt de juiste hulp.

Huishoudelijke verzorging

Hulp bij het huishouden is bedoeld voor iedereen die niet meer in staat is zelfstandig het huishouden te doen. Onze medewerkers komen graag bij u thuis om u allerlei huishoudelijke klusjes uit handen te nemen. Denk aan bijvoorbeeld afwassen of het gras maaien.

Thuiszorg

Persoonlijke verzorging

Onze verzorgers bieden u hulp bij het wassen en aankleden, eten en drinken of bij uw dagelijkse lichamelijke verzorging. Ook kunt u advies ontvangen over aanpassingen in huis of over de aanschaf van hulpmiddelen. Zodat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Verpleegkundige verzorging

Voor uitzonderlijke klachten hebben we beschikking tot de specialisatie van opgeleide verplegers. Heeft u in het bijzonder ergens last van, dan is dit vaak op te lossen met de betrouwbare expertise van ons team.
Wanneer u ziek bent, herstellende van een operatie of gehandicapt, kunt u thuis verpleging ontvangen. Onze medewerkers verlenen bij u thuis dan alle verpleegkundige handelingen die u anders in het ziekenhuis of verpleeghuis zou krijgen.